TERVETULOA YÖPYMÄÄN 1800-LUVUN RUUKINKARTANOON

Ruukinkartanon hotellihuoneet

Kauttuan Ruukinkartanossa on saatavilla sekä 1 hengen, että 2 hengen huoneita. Nämä viihtyisät ja rauhalliset Ruukinkartanon hotellihuoneet ovat varattavissa myyntipalvelustamme, joko puhelimitse 010 340 7700 tai sähköpostitse: myynti at kauttuanruukki.fi.

Osoite

Kauttuan Ruukinkartano
Sepäntie 3, 27500 Kauttua

Ruukinkartanon huonehinnat

  • 1 hh, hinta 115 €/yö, sis. aamiainen

  • 2 hh, hinta 148 €/yö, sis. aamiainen

  • Aamiainen on tarjolla Ruukinkartanon buffet-huoneessa 1. kerroksessa arkisin klo 7-9, la-su klo 8-10. Myös varhaisempi aamiainen on saatavilla sovittaessa.

  • Sisäänkirjautuminen alkaen klo 15 ja uloskirjautuminen viimeistään klo 12.

  • Lisävuodemaksu 30 €/yö, sis. aamiainen

MEILLÄ VOIT YÖPYÄ ALVAR AALLON SUUNNITTELEMASSA RAKENNUKSESSA

Villa Aalto – hotellihuoneita lähellä Ruukinkartanoa

Ruukinkartanon hotellihuoneiden lisäksi tarjoamme yöpymiseen toisenkin vaihtoehdon. Alvar Aallon suunnittelema, alun perin Ahlströmin paperitehtaan naisvirkailijoiden asuntolana toiminut Vierastalo Villa Aalto sijaitsee lyhyen kävelymatkan (100 m) päässä Kauttuan Ruukinkartanosta. Villa Aallon kaikki 11 hotellihuonetta on varustettu omalla suihkulla ja wc:llä. Rakennuksessa on myös majoittujien yhteinen oleskelutila ja keittiö, sekä terassi. Paikoitustilaa on sopivasti aivan rakennuksen vieressä.

Tutustu Villa Aaltoon

Saunat

Vuokraamme kahta saunaa hotellimajoittujien, paikallisten asukkaiden ja matkailijoiden käyttöön. Suuremmat ryhmät (yli 15 hlöä) voivat varata samanaikaisesti molemmat saunat, sillä ne sijaitsevat lähekkäin. Tiedustelut myyntipalvelustamme 010 340 7700.

Tenniskentät

Ruukinkartanon tenniskenttiä voi varata myyntipalvelustamme 010 340 7700.